Accident cu victimă în Micro 16. Impact între două mașini (FOTO&VIDEO)

Accident cu victimă în Micro 16. Impact între două mașini (FOTO&VIDEO)

Accident rutier în Cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat azi, în jurul orei 18.30, în zona străzii Brândușa.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și ale Inspectoratului Județean de Poliție. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro că o persoană a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, victima acuzând dureri în zona gâtului și a capului.

Martorii susțin că un bărbat, aflat la volanul unui autoturism, ar fi încercat să iasă din parcare, iar un alt șofer nu i-ar fi acordat prioritate. Unul dintre autoturisme este marca Volkswagen, iar al doilea Ford. Ambele au fost avariate destul de serios.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul. Dacă victima va avea nevoie de îngrijiri medicale, în cauză se va deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dacă nu se va impune o astfel de măsură, totul se va încadra la un simplu accident.