Accident CUMPLIT. Doi adulți și doi copii au fost răniți (FOTO&VIDEO)

Accident CUMPLIT. Doi adulți și doi copii au fost răniți  (FOTO&VIDEO)

Un accident de circulație grav a avut loc azi, în jurul orei 11.00, între localitățile Odoreu și Băbășești.

Surse judiciare au declarat că în urma teribilului accident patru persoane au fost rănite, respectiv doi adulți și doi copii.

La fața Locului au fost deplasate mai multe echipe de descarcerare și prim ajutor ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv ale Inspectoratului Județean de Poliție.

Cionform acelorași surse, șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Maramureș ar fi pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanțul de pe marginea drumului.

E demn de remarcat faptul că cele patru victime ale accidentului au fost ajutate să iasă din mașină de către alți șoferi.

Ce spun POMPIERII: ”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11:30, I.S.U. “Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat despre faptul că un autoturism, în care se aflau patru persoane s-a răsturnat pe DN 19 F, între localităţile Odoreu şi Băbăşeşti. Patru echipaje de intervenţie ale ISU, două SMURD (terapie intensivă mobilă şi echipaj de prim ajutor) şi două echipaje de descarcerare, dar şi un echipaj al serviciului de ambulanţă judeţean (SAJ Satu Mare) au ajuns la locul indicat, găsind cele patru victime în afara autoturismului.Pompierii au asigurat măsurile specifice, concomitent cu acordarea primului ajutor medical pasagerilor autovehicului implicat în accident. Trei dintre victime (un adult şi doi copii), care prezentau leziuni uşoare au fost preluate de echipajele SMURD, ulterior, acestea fiind transportate la Unitatea Primiri Urgenţe din Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale. A patra victimă, şoferul autoturismului, a primit asistenţă medicală la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital”.