Agent de pază găsit mort în centrul Sătmarului. Ce spune Poliția

Agent de pază găsit mort în centrul Sătmarului. Ce spune Poliția

Descoperire șocantă în incinta Universității de Vest ”Vasile Goldiș”, filiala Satu Mare, situată pe strada Ștefan cel Mare. Corpul neînsuflețit al unui agent de pază a fost descoperit duminică, în jurul orei 22.00, în incinta clădirii care adăpostește centrala termică a unității de învățământ.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care lucra ca și agent de pază. Colegii de muncă ai bărbatului au declarat pentru PresaSM.ro că acesta era o persoană foarte jovială și nu a dat urme că ar fi depresiv, cu atât mai puțin predispus la un astfel de gest.

Mai mult, sinucigașul avea toate avizele medicale, inclusiv cel psihologic, la zi. Ce-i drept, pentru identificarea unor tendințe suicidale ar fi nevoie de un consult psihologic mai complex.

Surse judiciare au declarat că în cauză nu sunt suspiciuni de omor, întrucât nu există urme de violență pe corpul bărbatului.

Cadavrul a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii așteaptă raportul medico-legal pentru a putea închide cazul.