Anchetă de urgență la Poliția Carei în cazul ”Elena Udrea”. Versiunea polițiștilor

Anchetă de urgență la Poliția Carei în cazul ”Elena Udrea”. Versiunea polițiștilor

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a demarat o anchetă în urma apariției în mass media a informațiilor potrivit cărora un bărbat din Ghilvaci, în vârstă de 54 de ani, prins fără permis și sub influența alcoolului, ar fi fost agresat de către un polițist.

”Din dispoziția domnului comisar șef Haniș Alin, împuternicit la comanda inspectoratului, ofițeri din cadrul Compartimentului Control Intern vor efectua verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media, în care sunt prezentate presupuse agresiuni fizice, comise în data de 16.02.2017, de polițiști din cadrul Secției Rurale Carei, asupra unui conducător auto surprins în trafic conducând sub influența alcoolului. În funcție de rezultatul verificărilor vor fi dispuse măsuri în consecință”, se arată în comunicatul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Interesant este faptul că polițiștii ar nega aceste informații, potrivit unui martor al PresaSM.ro. Aceștia neagă că l-ar fi agresat pe bărbat și nu ar cunoaște circumstanțele în care bărbatul s-a ales cu vezica urinară spartă.

Varianta presupusei victimei poate fi citită AICI.