Autoturism cuprins de flăcări în municipiul Satu Mare

Autoturism cuprins de flăcări în municipiul Satu Mare

Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit în cursul serii de duminică, în jurul orei 22.00, pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism situat pe raza municipiului Satu Mare.

Focul, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect, a afectat partea frontală a autoturismului (zona compartimentului motor) şi interiorul acestuia.

Din fericire, nu a fost rănit nimeni.În schimb, incendiu a provocat panică în rândul oamenilor, care s-au speriat să nu fie vorba din nou de o mână criminală.

La fel ca și cursul lunii noiembrie a anului trecut, atunci când unul sau mai mulți indivizi au dat foc unei mașini de pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare, unui autobuz și depozitului magazinului PROFI din Cartierul Micro 17 este încă în libertate.

Unele persoane care locuiesc pe strada Ostrovului au declarat că au văzut un individ care a fugit de lângă mașina incendiată. Din cauza faptului că zona este iluminată destul de slab martorii nu ar fi reușit să vadă prea bine semnalmentele autorului.

Surse din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au confirmat pentru PresaSM.ro că este vorba despre o cauză intenționată în toate situațiile.