Cel mai căutat infractor sătmărean. Pe lista ”most wanted”

Cel mai căutat infractor sătmărean. Pe lista ”most wanted”

Cel mai căutat infractor sătmărean de către Poliţia Română este Mircea Sabin Sas. Pe 13 februarie, Judecătoria Galaţi l-a condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Bărbatul falsificase două avize de însoţire a mărfii şi o delegaţie pentru ridicare de mărfuri, în baza cărora a ridicat peste 3.000 de lei ca reprezentant al unei firme, SC Zahărul SA Oradea. Verdictul instanţei nu este definitiv.

Acesta figurează într-o companie selectă pe lista “most wanted” a Poliției Române, alături de omul de afaceri sirian Zaher Iskandarani, zis şi “Prinţul Banatului”, condamnat pentru contrabandă, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, care se sustrage arestării, respectiv alţi infractori periculoşi, condamnaţi pentru omor, tâlhărie, trafic de droguri, proxenetism, viol şi alte infracţiuni grave.

Născut în data de 22 decembrie 1965 în municipiul Satu Mare şi având ultimul domiciliu cunoscut tot în municipiul Satu Mare, Mircea Sabin Sas a fost căutat de câţiva ani de către poliţişti pentru săvârşirea unor infracţiuni de fals.

Sătmăreanul posedă trei mandate pentru falsificare de monedă şi înşelăciune, fiind condamnat în total la opt ani şi o lună de închisoare. Mircea Sabin Sas este considerat un infractor periculos de către poliţiştii români.
sas