Criminal din Carei, care a ucis în bătaie un om, condamnat zeci de ani la închisoare

Criminal din Carei, care a ucis în bătaie un om, condamnat zeci de ani la închisoare

Hegeduș Csaba Attila – individul care a ucis în bătaie un om în municipiul Carei și a mai bătut crunt și o altă persoană – a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Solutia pe scurt a judecătorilor Tribunalului Satu Mare: ”Respinge cererea de schimbare a încadrării juridice a faptei; Condamnă inculpatul H.C.A., pentru săvârșirea infracțiunii de omor, la pedeapsa de 23 ani închisoare, cu privare de libertate și interzicerea exercițiului drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a si b Cod penal pe o durata de 5 ani, ca pedeapsă complementară; Deduce durata reținerii și a arestului preventiv; Menține măsura arestului preventiv a inculpatului; Admite acțiunea civilă și obligă inculpatul la plata de despăgubiri civile către partea civila S.I.”.

Hegeduș Csaba, un careian de 34 de ani, a fost reținut de polițiști după ce ucis în bătaie un bărbat de 41 de ani din aceeași localitate. Tragedia a avut loc în seara zilei de 23 august. Ucigașul s-a predat Poliției în cursul zilei de sâmbătă, 27 august.

Acesta le-a povestit oamenilor legii că în seara zilei de 23 august, aflându-se la locuinţa unui bărbat de 41 de ani din Carei, pe fondul unui conflict spontan izbucnit ca urmare a consumului de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul, pe parcursul nopţii intervenind decesul acesteia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, suspectul fiind reţinut de către procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Satu Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.