Criminalul din Micro 14, Fancsiki Paul, adus în fața judecătorilor pentru omor

Criminalul din Micro 14, Fancsiki Paul, adus în fața judecătorilor pentru omor

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului FANCSIKI PAUL, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de art. 188 al.1 C. pen.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

Inculpatul Fancsiki Paul la data de 26 august 2016 l-a înjunghiat cu un briceag în partea stângă a toracelui pe Ardelean Adrian Lucian cauzându-i decesul.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare. La soluţionarea dosarului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

”Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.