De neoprit! Un ”șofer” conduce 10 ani, iar poliția nu poate face nimic

De neoprit! Un ”șofer” conduce 10 ani, iar poliția nu poate face nimic

Un bărbat reușește de cel puțin zece ani să calce în picioare Codul Rutier. Cu toate că oamenii legii i-au anulat permisul în 2007, omul se încăpățânează să conducă.Mai mult decât atât, joi a fost prins în pragul comei alcoolice.

Ultimul episod s-a petrecut joi, 16.02.2017. Concret, în timp ce polițiștii desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DJ 194, au oprit în jurul orei 22.30 un autoturism ce se deplasa pe raza localităţii Ghilvaci.

La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 53 ani, din localitatea Moftinu Mare. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Municipal Carei în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În urma extinderii verificărilor, polițișii au constatat faptul că cel în cauză avea dreptul de a conduce anulat începând cu data de 27.03.2007.

S-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.