Detaliu șocant scos la iveală de un fost șef al Poliției în cazul uciderii Gabrielei Dorgai

Detaliu șocant scos la iveală de un fost șef al Poliției în cazul uciderii Gabrielei Dorgai

Fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, comisarul șef Florentin Vlad, a dezvăluit în trecut că există martori la crima de pe malul Șomeșului, dar nu au intervenit în sprijinul actriței Gabriela Dorgai.

Florentin Vlad a spus că martorii nu doar că nu au sărit în ajutorul actriței, dar nici măcar nu au sunat la 112. Și asta pentru că au crezut că cei doi au un act sexual consimțit.

“Vreau să vă spun că au fost martori care au văzut ce s-a întâmplat și nu au intervenit. Nici măcar nu trebuiau să intervină, ci doar să dea un telefon la 112”, a spus fost șef al IPJ Satu Mare.

Cel mai mare caz nerezolvat al ultimilor trei ani este cel al uciderii Gabrielei Dorgai, în vârstă de 41 de ani, fostă actriţă la Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare.

Totul s-a produs în luna noiembrie a anului 2014, atunci când unul sau mai mulţi autori au tras-o efectiv de pe dig, au dezbrăcat-o şi au omorât-o pe actriţă pe malul Someşului. Cert este faptul că scopul infracţiunii a fost de la bun început cel de viol şi crimă, în condiţiile în care poşeta, în care se aflau bani şi alte bunuri, a rămas intactă.

Detaliile din anchetă – obținute de PresaSM.ro – arată că au fost audiate 273 (!) de persoane bănuite de comiterea infracțiunii. În cazul a 76 de suspecți au fost prelevate și probe ADN. Mai mult, în cazul a 39 de persoane s-au solicitat și expertize tehnico-ştiinţifice biocriminalistice.