Dezvăluiri. Consilier județean: ”Următoarea cursă Wizz Air va fi Satu Mare – Paris”

Dezvăluiri. Consilier județean: ”Următoarea cursă Wizz Air va fi Satu Mare – Paris”

Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, actualmente consilier județean din partea ALDE, a făcut o serie de declarații prin care susține că Wizz Air va introduce o nouă destinație de pe Aeroportul Satu Mare: Paris.

”Știu că pentru octombrie Wizz Air mai pregătește pornirea unei destinații de pe Satu Mare si creșterea frecvențelor pe săptămână pentru cursa de Londra. (vor fi mai multe zile de operare pe săptămână). În urma analizelor de trafic făcute de Aeroportul Satu Mare și coroborate cu cele ale Wizz Air-ului sunt șanse mari ca următoarea destinație să fie Paris”, a spus Adrian Ștef.

Adrian-Stef consiliul judetean satu mare

De altfel, în 2017 WIZZ a anunțat deja inițierea a 15 rute noi din România către 9 țări. Anul acesta Wizz Air va avea 22 de aeronave la bazele din România, inclusiv 5 aparate de zbor ultraeficiente Airbus A321 cu 230 de locuri, și va ajunge la 750 de angajați. Rețeaua de zbor WIZZ din România este alcătuită în prezent din 133 de rute, inclusiv o cursă internă între București și Cluj-Napoca.

József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, a declarat: “2016 a fost un an excepțional pentru Wizz Air. Ne-am menținut poziția solidă de lider și cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, și, în același timp, excelența noastră în servicii și siguranță a fost recunoscută prin distincții globale remarcabile. Modelul nostru eficient, ultra low-cost, ne va permite să ne continuăm creșterea importantă și să extindem constant rețeaua pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pasagerilor. Vom continua să oferim cele mai mici tarife posibil împreună cu o experiență desăvârșită, pentru a le asigura plusvaloare tuturor clienților noștri.”