Femeie găsită moartă într-un garaj în municipiul Satu Mare

Femeie găsită moartă într-un garaj în municipiul Satu Mare

O femeie a fost găsită moartă pe strada Vlad Țepeș din municipiul Satu Mare. Informația a fost confirmată pentru PresaSM.ro de către martorii descoperirii șocante.

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineața. Victima este o femeie, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Satu Mare. Femeia locuia într-un garaj amenajat, pus la dispoziție de către mai mulți vecini sufletiști.

La fața locului au fost solicitate mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare și ale Inspectoratului Județean de Poliție.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, constantând decesul la fața locului. Din câte se pare, în cauză nu sunt suspiciuni de omor, femeia fiind cunoscută cu antecedente medicale destul de grave.

Aceiași vecini au declarat pentru PresaSM.ro faptul că vor încerca să pună mână de la mână pentru a-i asigura femeii un loc de veci și o înmormântare decentă.

Vecinii au mai spus că au rămas inpresionați de atașamentul manifestat de câinele care locuia cu femeia. Animalul s-a atașat atât de tare de victimă încât nu a părăsit-o nicio clipă pe durata intervenției paramedicilor și criminaliștilor.