FOTODOCUMENT. Cum va arăta viitorul mall al NEPI în Satu Mare

FOTODOCUMENT. Cum va arăta viitorul mall al NEPI în Satu Mare

PresaSM.ro a intrat în posesia unui document  care indică cu exactitate suprafața pe care va fi dezvoltat viitorul Shopping City al celor de la NEPI în municipiul Satu Mare.

Este vorba despre 28.700 de metri pătrați, iar cei de la NEPI se bazează pe 123.000 de cumpărători din zona municipiului Satu Mare, respectiv 288.000 de clienți într-o rază de 45 de minute de mers cu mașina.

Conform aceleiași surse, construcția va începe în prima parte a acestui an, urmând să fie inaugurat la sfârșitul anului.

Conform documentului, NEPI va investi în municipiul Satu Mare 40 de milioane de euro. Până în acest moment, cei de la NEPI dețin OPT loturi de teren destinat construirii, în suprafață totală de 53,735 metri pătrați.

Redacția PresaSM.ro a obținut – în exclusivitate – poziția celor din conducerea New Europe Property Investments (NEPI), fondul de investiții care va investi în Shopping City-ul Satu Mare, fostul proiect Mega Mall.

”Ne bucură că proiectul NEPI din Satu Mare este de interes. Momentan, se lucrează la ultimele detalii legate dezvoltarea proiectul și, pentru că ne dorim să creăm acolo cea mai bună soluție comercială pentru oraș, planurile inițiale au suferit modificări”, a declarat, pentru PresaSM.ro, Corina Olteanu.

nepi