FOTOGALERIE. Se deschide o fabrică de 13 milioane de euro la Satu Mare

FOTOGALERIE. Se deschide o fabrică de 13 milioane de euro la Satu Mare

O nouă unitate de producție se va deschide în luna martie a anului acesta la Satu Mare. Este vorba despre firma italiană GP Sofa, patronată de Giuseppe Pavone, o investiție de circa 13 de milioane de euro. Se vor crea la Satu Mare circa 300 de locuri de muncă. Construcția se ridică în Parcul industrial Satu Mare.

”În luna martie, după transferul activităţii în noua fabrică, producţia noastră se va dubla, iar până în 2019 vom atinge o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi. Am finalizat brevetarea pentru întreaga gama de produse, care se vor fabrica în noua unitate de producţie GP Sofa de la Satu Mare”, a declarat, pentru ZF Transil­va­nia, Attila Sarkadi, marketing manager al companiei GP Sofa din Satu Mare.

gpsofa-satu-mare-6

gpsofa-satu-mare-5

”În martie la Satu Mare se va deschide cea mai mare fabrică de canapele din România. Cu colegii am vizitat investiția italiană GP Sofa”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor la finalul anului trecut.

gpsofa-satu-mare-3

Suprafața construită este de 5,8 hectare. La fabrica de canapele se va lucra în trei schimburi, fiind create aproximativ 300 de locuri de muncă.

gpsofa-satu-mare-2

Compania GP Sofa se află în topul primelor zece companii exportatoare de mobilă de pe piaţa locală, alături de Ecolor, Aramis Invest, Italsofa, Taparo, GS Sofa, Cotta International, Plimob, Sortilemn şi Gammet 2000.

gpsofa-satu-mare-1