FOTO&VIDEO. Un tânăr și-a tăiat gâtul pe Podul CFR. A vrut să se arunce în Someș

FOTO&VIDEO. Un tânăr și-a tăiat gâtul pe Podul CFR. A vrut să se arunce în Someș

Scene de-a dreptul șocante în municipiul Satu Mare. Un tânăr sătmărean, în vârstă de circa 30 de ani, în stare vizibilă de ebrietate, s-a urcat pe schelele Podului de Fier din municipiul Satu Mare și a amenințat că se aruncă în apele Someșului.

Tânărul, care a spus că îl cheamă Gyuri, s-a urcat pe Podul CFR, cunoscut ca și Podul de Fier, și a amenințat că se aruncă în Someș. Trecătorii care l-au văzut au sunat imediat la 112.

sinucigas satu mare (1)

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Județean de Poliție și Inspectoratului Județean de Jandarmi.

După ce l-a fața locului au venit fratele și cumnatul acestuia, individul s-a lăsat convins să coboare. Doar că, într-un moment de nebunie și de neatenție a oamenilor legii, individul a scos o lamă și și-a tăiat, pur și simplu, gâtul.

Echipajele de jandarmi au sărit imediat pe individ, l-a imobilizat, după care echipajele de prim-ajutor ale Serviciului Județean de Ambulanță i-au oprit sângerare, după care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgență, sub pază. Cel mai probabil, de aici va fi transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare.