IREPROȘABIL. Poliția rutieră a acționat ca la carte în Satu Mare (FOTO&VIDEO)

IREPROȘABIL. Poliția rutieră a acționat ca la carte în Satu Mare (FOTO&VIDEO)

Fără frica de a exagera, redactorii PresaSM.ro au fost martorii unui episod desprins din filmele americane, în care polițiștii chiar acționează impresionant. Un astfel de episod s-a petrecut sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.20, chiar în centrul municipiului Satu Mare, lângă Casa de Modă.

parcare neregulamentara

Mai mulți tineri și-au parcat bolizii într-un mod nu tocmai regulamentar, iar spre ghinionul lor, un echipaj al Poliției Rutiere chiar a trecut prin zonă. Un bolid marca Mercedes Benz a fost parcat chiar în curbă, iar o altă mașină în zona trecerii de pietoni.

parcare neregulamentara

Polițiștii i-au poftit pe șoferi la mașină, le-au explicat despre ce este vorba și i-au sancționat contravențional. Dacă unul dintre șoferi s-a conformat fără niciun fel de comentarii, altul a simțit nevoia să dea un telefon din mașină. Dar după ce a ieșit din autovehicul a semnat procesul contravențional fără nicio reținere. Probabil, a primit, între timp, un sfat inspirat.

În orice caz, redactorii PresaSM.ro au asistat la o scenă impresionantă, în care polițiștii chiar nu au părut timorați de faptul că șoferii în cauză conduceau bolizi de cel puțin zeci de mii de euro. O atitudine care ne-a lăsat fără cuvinte.