Cu o tradiţie în agricultură încă din 1992, Agrotex a devenit astăzi una dintre cele mai importante companii care activează în sectorul agricol din vestul ţării. Partener de încredere al fermierilor din judeţul Satu Mare, compania Agrotex este constituită dintr-un grup de firme din care mai fac parte Vestagrar, Nord Grain şi Agricola Tiream. Realizăm întregul proces lucrativ alături de fermieri, pentru că avem convingerea că numai împreună putem dezvolta o agricultură competitivă şi superioară din punct de vedere calitativ. De 24 de ani suntem preocupaţi de comerţul cu inputuri pentru agricultură, ceea ce înseamnă desfacerea de seminţe de grâu, porumb, floarea soarelui, soia, rapiţă, regulatori de creştere şi fertilizanţi foliari, tratamente sămânţă, adjuvanţi, pesticide şi insecticide de uz veterinar şi domeniu public.

De la bun început, scopul nostru a fost atingerea unei colaborări optime cu clienţii noştri, prin urmare am creat o structură organizaţională bine compartimentată. Suntem interesaţi permanent de calitatea produselor noastre pentru că ne dorim prosperitatea clienţilor noştri. Agrotex comercializează produse de la cei mai importanţi producători mondiali în domeniul seminţelor certificate, pesticidelor, îngrăşămintelor chimice şi cerealelor. De peste 20 de ani, portofoliul companiei conţine produse de la Azomures, Pioneer, DuPont, Monsanto, Bayer, Syngenta, BASF, Caussade, KWS, Adama, Timac Agro, Holland Farming, Limagrain şi, nu în ultimul rând, Nufarm, Euralis şi mulţi alţii.

Prin creşterea activităţii sale, Agrotex a realizat investiţii mari, exclusiv din fonduri proprii, investiţii care depăşesc suma de 5 milioane de euro şi constă în achiziţia de maşini şi utilaje agricole performante, mijloace de transport de mare tonaj, construirea de spaţii de depozitare, precum şi modernizarea celor existente. Compania deţine trei baze de depozitare a cerealelor, seminţelor, pesticidelor şi îngrăşămintelor chimice, cu o capacitate totală de stocare de 55.000 de tone cereale. Bazele Agrotex sunt plasate la Carei, cu o capacitate de 20.000 tone şi două la Valea lui Mihai, cu capacităţi de 15.000, respectiv 20.000 de tone.

Program de Lucru

Luni

08:00 – 16:00

Marti

08:00 – 16:00

Miercuri

08:00 – 16:00

Joi

08:00 – 16:00

Vineri

08:00 – 16:00

Sâmbătă

08:00 – 12:00

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile