Când vorbim de moda în încălțăminte, ANNA CORI este prima opțiune: în magazinele modern amenajate se găsește o ofertă variată de încălțăminte la moda pentru cei tineri, elegantă pentru doamne și domni, comodă pentru generația mai în vârstă. În plus, la ANNA CORI se găsesc și o mulțime de accesorii precum gențile și curelele.

Designul deosebit și calitatea se reflectă în fiecare produs ANNA CORI, impresionând mereu printr-un stil deosebit și diversitate în materie de modă.

Modelele sunt foarte variate, de la pantofi clasici în culori neutre la pantofi eleganți indrazneți, în culori electrizante. Încălțamintea de sezon este ridicată la rang de artă în magazinul ANNA CORI, varietatea de modele și culori este copleșitoare, iar prețurile nu te lasă să cumperi doar o singură pereche.

O imagine unicat, o prezență în cele mai importante orașe din România și o largă gamă de produse la prețuri mai mult decât accesibile, sunt trei dintre argumentele succesului ANNA CORI. Anna Cori este un brand al grupului Denis, fondat în anul 1994.

Program de Lucru

Luni

8:00 – 17:00

Marti

8:00 – 17:00

Miercuri

8:00 – 17:00

Joi

8:00 – 17:00

Vineri

8:00 – 17:00

Sâmbătă

8:00 – 12:00

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile