S.C. APASERV SATU MARE S.A. s-a înfiinţat în anul 2004, prin Hotărârea Consiliului Municipal nr. 16/83 din 25 august, fiind o societate comercială pe acțiuni cu capital de stat. Acțiunile sunt deținute de unități administrativ-teritoriale din județul Satu Mare, membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii în Sectorul de Apă și Apă Uzată din Județul Satu Mare, iar acționar majoritar al societății este municipiul Satu Mare. Acţionarul principal al S.C. APASERV SATU  MARE S.A. este municipiul Satu Mare.

S.C. APASERV SATU MARE S.A. are în exploatare următoarele sisteme publice de alimentare cu apă si de canalizare:

– sistemele publice de alimentare cu apă şi de canalizare din: municipiul Satu Mare, municipiul Carei, oraşul Tăşnad, oraşul Negreşti Oaş, oraşul Ardud, oraşul Livada şi comuna Crucişor.

– sistemele publice de alimentare cu apă din localităţile: Odoreu, Păuleşti, Lazuri, Dorolţ, Micula, Culciu, Vetiş, Doba, Moftin-Moftinu Mare, Ghilvaci-Moftinu Mic, Berveni, Urziceni, Sanislău, Ciumeşti, Craidorolţ, Halmeu, Turulung, Terebeşti, Oraşu Nou, Botiz, Supur Dobra, Hurezu-Supuru de Jos, Beltiug, Ghirişa, Medieşu Aurit, Baba Novac, Ardud Vii, Traian, Boghiş.

Potrivit datelor pe anul 2015, S.C. APASERV SATU MARE S.A. deserveşte în total 483.070 de imobile, respectiv un total de 200.289 de locuitori din judeţul Satu Mare. În municipiul Satu Mare, numărul branşamentelor de apă se ridică la 47.075, iar a contoarelor la 46.710. În municipiul Satu Mare gradul de contorizare este de 99%.

La nivelul judeţului Satu Mare există un total de 47.133 branşamente de apă, 21.329 racorduri de canal şi un total de 80.439 contoare. Gradul de contorizare este de 97%.

Volumul de apă facturată în cursul anului trecut se ridică la un total de 7.741.463 mc. la nivelul judeţului, iar volumul de canal facturat la 7.797.342 mc. Consmul specific de apă este de 106 l/persoană/zi.

Program de Lucru

Luni

În curs de actualizare

Marti

În curs de actualizare

Miercuri

În curs de actualizare

Joi

În curs de actualizare

Vineri

În curs de actualizare

Sâmbătă

În curs de actualizare

Duminică

În curs de actualizare

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile