Societatea Comeriala ARDEALUL TRADING SRL, cu sediul principal, în Carei a fost înființată de SC Ardealul SA Carei și are ca principale activități comerțul și distribuția de inputuri agricole, precum și comerțul cu cereale și semințe tehnice oleaginoase. Noua societate are o rețea de distribuție bine dezvoltată, cu 14 puncte de lucru (baze de recepție și depozite), în județele Satu Mare, Bihor, Arad, cu capacitatea totală de depozitare 250.000 tone.

SC Ardealul Trading SRL a fost înființata pentru sprijinirea producătorilor agricoli, susținând fermierii din momentul înființării culturilor până la valorificarea recoltelor, oferindu-le o gama largă de semințe de însămânțat (floarea soarelui, porumb, grâu, soia, rapiță, etc.), pesticide si îngrășăminte chimice de diferite tipuri și sortimente, toate de la producatori de renume.

Comercializarea produselor se realizează atât cu plata pe loc, cât și pe baza de contract cu plata la recoltare.

De aceea Ardealul Trading sprijină agricultura modernă şi profitabilă, susţinând fermierii din momentul înfiinţării culturilor până la valorificarea recoltelor, oferindu-le o gamă largă de servicii și produse foarte necesare în procesul de producție spre o recoltă sănătoasă și bogată.

Program de Lucru

Luni

08:00 – 16:00

Marti

08:00 – 16:00

Miercuri

08:00 – 16:00

Joi

08:00 – 16:00

Vineri

08:00 – 16:00

Sâmbătă

08:00 – 12:00

Duminică

ÎNCHIS

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile