— Prezentare audio —

 

ClausWeb este o firmă sătmăreană care se bucură de un renume important la nivel național.

Firma vă oferă cea mai bună calitate a serviciilor de hosting asigurată prin suportul și experiența unei echipe tehnice dedicate.

Claus Web este printre primii hosting provider din România care a adus tehnologia SSD în domeniul shared hosting.

Serverele Claus Web sunt localizate printre cele mai bune datacentere din România și vă oferă avantajul unei conectivități excelente cu principalele rețele de internet din țară.

Pe lângă găzduirea web firma vă mai oferă și servicii de înregistrare domenii, reseller, cloud, server VPS, servere dedicate, design web, servicii web, blog.

La capitolul Găzduire, ClausWeb vă stă la dispoziție cu mai multe variante: găzduire standard, advanced, magazin, corporate, certificate SSL, găzduire gratuită.
În ceea ce privește găzduirea gratuită ClausWeb a ales această variantă ca o metodă de recompensare a clienților fideli. Fiecare prieten pe care il aduci la ClausWeb îți aduce 6 luni de HOSTING GRATUIT!

CLAUS WEB este partener acreditat ROTLD pentru Înregistrare Domenii .RO – servicii profesionale de Găzduire Web, Hosting Reseller, Cloud VPS, Servere Web.

CLOUD Hosting Service Provider – siguranță și stabilitate – peste 11 ani experiență – peste 10000 clienti se bazează pe noi.

Program de Lucru

Luni

00:00 - 24:00

Marti

00:00 - 24:00

Miercuri

00:00 - 24:00

Joi

00:00 - 24:00

Vineri

00:00 - 24:00

Sâmbătă

00:00 - 24:00

Duminică

00:00 - 24:00

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile