Nu toată lumea are abilităţi culinare foarte bune sau poate chiar deloc, dar mulţi  îşi doresc să iasă din rutina gastronomică şi să îşi impresioneze persoana iubită sau familia cu un preparat inedit. Chef Bertici Kinga vă oferă acum această posibilitate.

“Am fost de mică pasionată de gătit, dar am şi urmat mai multe cursuri de bucătar şi bucătar şef. Scopul meu este acela de a arăta cât multor persoane cum se poate face mâncare gustoasă în 10 minute, dar şi cum se pot face feluri de mâncare mai complexe ce necesită un timp mai îndelungat de preparare”, spune Bertici Kinga.

CURSURI DE GĂTIT PENTRU ÎNCEPĂTORI

Durata curs: 3 luni – 8 ore/lună

Tarif: 300 lei/lună

Când toate cele 24 ore de curs se vor termina, cursanţii vor şti cum să prepare supe creme, supe reci, supe calde cum ar fi: gazpacho, gulyas sau supă cremă de şofran şi multe altele. Vor mai şti să prepare sosuri de bază cum ar fi sosul olandez, spaghete cu piept de pui umplut cu brânză şi mărar, beurre blanc alături de somon cu morcovi şi miere sau café de Paris, muschiuleţ de porc cu pesto de leurdă.

CURSURI DE GĂTIT PENTRU AVANSATI

Durata curs: 3 luni – 8 ore/lună

Tarif: 350 lei/lună

Programul cursului de avansaţi este total altul, aici se pot înscrie doar cei care stăpânesc foarte bine tainele bucătăriei. Se vor pune bazele mai mult pe pregătirea cărnii, prăjirea ei, pre- prăjirea ei. Cursanţii vor învăţa reţete noi, specifice mai multor culturi, cum ar fi cea japoneză, chineză, italiană, franceză, britanică şi altele.

Reţetele care să te atragă spre acest curs, fie că l-ai terminat pe cel de începători, fie că pur şi simplu deja ai bazele, sunt: spaghetti amatriciana, fettuccine cu cârnaţi, supă de raţă picantă, mere prăjite cu scorţişoară, chifteluţe cu orez şi ghimbir, sushi, cremă de caramel, salată cu bacon, caise cu lapte de migdale, ficat de gâscă în vin, trufe cu caş de capră şi acestea sunt doar câteva dintre multe, multe altele.

CURSURI DE GĂTIT PENTRU COPII

Durata curs: 3 luni – 8 ore/lună

Tarif: 300 lei/lună

Dragi prieteni! Începem cursurile de gătit pentru copii (8-14 ani). Cursul de gătit este distractiv și, totodată, îi ajută foarte tare pe copii să învețe. Ei învață cum este pregatită mâncarea și cum contribuie aceasta la sănătatea lor. În plus, își formează obiceiuri de alimentație care le rămân pe viață.

INFORMATII UTILE

Toţi cei care se înscriu (Adulti) la cursuri trebuie să ştie că au posibilitatea, ca după şase luni (curs începător+avansați) şi după ce trec de un examen să obţină o diplomă acreditată de către Autoritatea Naţională pentru Calificări. Această diplomă poate fi folosită oriunde pe teritoriul României, cât şi în întreaga Europă.

Foarte important de ştiut este şi faptul că doritorii nu trebuie să aducă de acasă decât o copie de buletin şi o adeverinţă de la medicul de familie pentru a se înscrie la aceste cursuri. În bucătăriile special amenajate, viitorii cursanţi, împărţiţi în grupe de câte patru, vor găsi aceleaşi ustensile şi aparaturi existente în orice bucătărie normală.

Program de Lucru

Luni

09:00 - 17:00

Marti

09:00 - 17:00

Miercuri

09:00 - 17:00

Joi

09:00 - 17:00

Vineri

09:00 - 17:00

Sâmbătă

09:00 - 17:00

Duminică

09:00 - 17:00

Contactează firma

Lasă un comentariu

Your Rating

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
anonim 8 decembrie 2016 17:35
Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand

sunt foarte multumit, mi-a placut cursul!

There are 0 next ratings View Next Ratings