Infiintata in anul 1992 firma DECOLUX   ofera clientilor sai o gama larga de corpuri de iluminat ,cabluri  si materiale electrice, produse de buna calitate si aspect deosebit care este data de  experienta si inspiratia producatorilor  italieni, nemti, austrieci ,francezi si romani ai caror  reprezentanti autorizati suntem  in judetul Satu Mare.

In toti acesti ani firma DECOLUX sa concentrat an de an pe cresterea satisfactiei clientilor, oferindu-le mereu ultimele aparitii in domeniul iluminatului ambiental si arhitectural reusind sa ne creem un nume in domeniu , recunoscut de toata lumea si ca UNIVERSUL LUMINII. devenind pe zi ce trece un brand tot mai cunoscut .

Ca urmare cresterii investitiilor imobiliare in Satu Mare, am construit o expozitie cu vanzare pe strada Careiului nr 61,in suprafata de 750 mp in care am reusit sa punem mai bine in valoare oferta noastra ,care cu aceasta ocazie a crescut in calitate si cantitate lucru care ne recomanda ca  un  partner de incredere pentru dumneavoastra .

Decolux  este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va  satisface.

Program de Lucru

Luni

08:00 - 18:00

Marti

08:00 - 18:00

Miercuri

08:00 - 18:00

Joi

08:00 - 18:00

Vineri

08:00 - 18:00

Sâmbătă

09:00 - 16:00

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile