DERȘIDAN SRL este o societatea juridică română cu capital integral privat. Înființată în anul 1993, DERȘIDAN srl a reușit o creștere importantă a activității, materializată în diversificarea ofertei de produse, extinderea și consolidarea canalelor de distribuție și atragerea unor parteneri externi foarte importanți care și-au manifestat încrederea și aprecierea asupra seriozității firmei.

Pornită inițial ca o firmă de comerț cu doi salariați, DERȘIDAN srl s-a dezvoltat permanent, ajungând să fie astăzi una din cele mai importante firme de distribuție în domeniul produselor alimentare, băuturi, dulciuri, conserve, plastice, detergenți,cosmetice, textile, lactate, congelate din județul Satu Mare și împrejurimile acestuia la prețuri fără concurență! În prezent deținem o flotă de 7 microbuse de 1,5t și un camion de 7,5t  de care ne folosim pentru onorarea în cel mai scurt timp a comenzilor clienților noștri luate de cei opt agenți ai noștri.

Odată cu semnarea contractelor de distribuție zonal cu firmele Zarea, Phonix, Tecsa, Hell, Regun, Hame, Prefera, Condimente Alex, Zorești, Aqua Carpatica, desemnați unic distribuitor ale produselor acestor firme, având o colaborare excelentă cu parteneri noștri, rezultatele foarte bune obținute în activiatea de distribuție au atras și alți parteneri de afaceri.

Buna colaborare între departamente, nivelul profesional ridicat al celor care lucrează pentru DERȘIDAN srl precum și rezultatele financiare foarte bune ale ultimilor ani, ne fac să credem că DERȘIDAN srl este una din firmele de pe piața românească care cunosc formula succesului și a profesionalismului.

Program de Lucru

Luni

08:00 - 20:00

Marti

08:00 - 20:00

Miercuri

08:00 - 20:00

Joi

08:00 - 20:00

Vineri

08:00 - 20:00

Sâmbătă

ÎNCHIS

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile