Electrolux este lider global pe piaţa electrocasnicelor de uz casnic şi profesional, comercializând anual peste 50 de milioane de produse catre consumatori din peste 150 de pieţe. Compania dezvoltă soluţii inovatoare, concepute cu grijă şi bazate pe cercetarea aprofundată a consumului, ce îndeplinesc nevoile actuale ale consumatorilor casnici şi profesionişti.

Toate conceptele şi produsele noastre se bazează pe filozofia Thoughtful Design. Această abordare este una holistică, adânc înrădăcinată în tradiţia scandinavă de design, unde scopul este de a dezvolta şi folosi părerile consumatorilor în tot ceea ce ţine de experienţa de utilizator al marcii.

Grupul Electrolux face tot posibilul pentru ca produsele şi serviciile sale să contribuie la o dezvoltare durabilă. În acest scop, încercăm prin produsele noastre să reducem impactul asupra mediului înconjurător de-a lungul întregii vieţi a produsului, monitorizând în acelaşi timp consumul de resurse şi energie şi poluarea, pentru a le putea ameliora.

La Electrolux avem un ţel comun – să facem viaţa de zi cu zi mai uşoară şi mai plăcută. Toţi angajaţii noştri au adoptat acest ţel şi contribuie la succesul Grupului. Cu o prezenţă în peste 100 de ţări Electrolux este cu adevărat o companie internaţională, care oferă oportunităţi de succes şi dezvoltare profesională.

 

Program de Lucru

Luni

În curs de actualizare

Marti

În curs de actualizare

Miercuri

În curs de actualizare

Joi

În curs de actualizare

Vineri

În curs de actualizare

Sâmbătă

În curs de actualizare

Duminică

În curs de actualizare

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile