Prima salină artificială cu generator de aerosoli din Satu Mare vă invită la o ședină de sănătate. O ședină de salinoterapie durează 45 de minute iar cantitatea de aerosoli salini inhalați într-o ședință este echivalentă cu 4 ore de salină naturală sau o zi de mare.

Amenajarea salinei respectă cele mai inovative principii de construcţie folosite în Europa şi America de Nord. Datorită ambientului deosebit, culorilor şi muzicii atent alese, cele 45 de minute de tratament devin un moment de relaxare şi evadare din cotidian.

Datorită generatorului de aerosoli salini instalat, concentraţia de sare din încăpere rămâne constantă pe durata întregii şedinţe. Concentraţia constantă de sare este elementul cel mai important pentru ca efectele terapeutice ale haloterapiei să fie notabile, iar simptomatologia clienţilor să fie net îmbunătăţită.

Capacitatea maximă a salinei este de 8 fotolii adulţi şi 3 fotolii copii, aceasta neputând fi depăşită deoarece fiecare şedinţă de haloterapie va necesita o programare prealabilă. Microclimatul salinei este atent controlat prin intermediul aparaturii performante, fiind necesară menţinerea unor valori constante pentru temperatură şi umiditate.

Este important de precizat și faptul că La Salina este preocupată de sănătatea celor mici, în consecință copiii de până la 6 ani au intrare gratuită!

De asemenea trebuie precizat că salinoterapia este o metodă alternativă dar şi complementară de prevenire şi de tratament pentru diverse afecţiuni respiratorii, având în același timp beneficii demonstrate asupra întregului organism: creşte imunitatea, susține detoxifierea organismului, îmbunătăţeşte buna funcţionare a aparatului digestiv, susține regenerarea pielii, ajută la reducerea efectelor oboselii şi a stresului.

Program de Lucru

Luni

14:00 - 21:00

Marti

14:00 - 21:00

Miercuri

14:00 - 21:00

Joi

14:00 - 21:00

Vineri

14:00 - 21:00

Sâmbătă

14:00 - 15:00

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile