— Prezentare audio —

 

Noki Food – www.nokifood.ro –  înseamnă o altfel de experiență culinară, una care ridică fast-food-ul la rang de artă cu o atenție deosebită acordată chiar și celor mai mici detalii. De la chifla pregătită de brutari specializați, după o rețetă originală semnată de chef Kinga Bertici și până la carnea furnizată de măcelarii aleși pe sprânceană, toate preparatele din lista de meniuri sunt de calitate premium.

Iar Chef Kinga Bertici se bazează mereu pe ingrediente proaspete, furnizate de producătorii locali. Într-un contrast izbitor cu fast-food-urile care servesc cartofi congelați și chiftele refrigerate, mâncarea de la Noki va conține doar produse proaspete, preparate în bucătăria proprie. Iar preparatele Noki nu conțin aditivi alimentari. Și cum secretul oricărui hamburger savuros este sosul, chef Kinga Bertici îi așteptă pe gurmanzi cu variantele proprii, care vor desăvârși preparatul culinar. Așa că vă puteți să vă pregătiți pentru un adevărat festin pentru simțuri.

”Dărâmând mituri de zeci de ani, îți garantez că și un hamburger poate fi proaspăt, delicios și gustos în condițiile în care nu se prepară din carne congelată preparată la duzină, și nu sunt serviți cu cartofi congelați. Secretul meu este utilizarea ingredientelor proaspete și îmbinarea dintre gusturile naturale și fantezie culinară. Mâncare Fast Food fără conservanți și fără arome artificiale? Toate acestea cu o porție de dragoste necondiționată pentru mâncăruri și condimentate cu fanatismul meu?! Nu poate fi decât ceva bun… încearcă și tu! Comandă de la noi mâncăruri sănătoase”, garantează chef Kinga Bertici.

NOKI FOOD este specializat în exclusivitate pe livrare la domiciliu.

Comenzi și livrare la domiciliu:

TEL: 0729-804-000

Program de Lucru

Luni

11:00 - 20:00

Marti

11:00 - 20:00

Miercuri

11:00 - 20:00

Joi

11:00 - 20:00

Vineri

11:00 - 20:00

Sâmbătă

11:00 - 15:00

Duminică

ÎNCHIS

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile