— Prezentare audio —

 

Promocraft este o firmă din Satu Mare care vă oferă o gamă variată de servicii: textile personalizate, firme luminoase, panouri, autocolante sau sisteme de expunere. Firma realizează imprimări și lucrări de calitate superioară folosind materiale acrilice, folii imprimabile și plotabile, bannere, meshuri, cannvas, cât și suport textile roll-up și alte obiecte publicitare.

Printurile Promocraft sunt realizate cu tehnologie de ultimă generație. Firma execută printări de la cea mai mică dimensiune până la dimensiuni de sute de metri pătrați. Se imprimă de la etichete de băuturi până la dimensiuni standard de format A0 – A6, bannere stradale, până la mesh de și peste 100 de metri pătrați. Promocraft execută și web design și programare web.

Echipa acestei firme este una flexibilă dinamică și creativă în domeniul tipografiei, gata în orice moment să îndeplineasca orice cerere a clienților. Pe lângă sutele de produse și servicii disponibile, Promocraft este gata oricând să vă ofere consultanță și soluții publicitare.

Sloganul Promocraft este “All print solutions”, o firmă care garantează promptitudine, calitate și seriozitate.

Program de Lucru

Luni

09:00 - 16:00

Marti

09:00 - 16:00

Miercuri

09:00 - 16:00

Joi

09:00 - 16:00

Vineri

09:00 - 16:00

Sâmbătă

09:00 - 13:00

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile