Dacă ți s-a fisurat sau crăpat parbrizul, Reparații Parbrize Satu Mare are soluția ideală pentru tine. Dacă parbrizul nu este grav avariat acesta poate fi reparat şi nu trebuie înlocuit. Înlocuirea parbrizului te va costa mult timp si mulţi bani, pe când repararea parbrizului te costă doar o fracţiune din preţul unui parbriz nou şi se execută pe loc în 20-60 minute (în funcţie de gravitatea avariei).

Fisurile şi ciupiturile, oricât de mici ar fi, nu sunt inofensive. În urma vibraţiilor pe drumurile noastre dar şi în urma altor influenţe, precum schimbări bruşte de temperatură, fisurile se propagă prin parbriz, acesta devine ireparabil.

Aşa că nu aştepta, sună acum la Reparații Parbrize Satu Mare pentru informaţii sau programare!

În procesul de reparare al parbrizului se parcurg următorii paşi:

-se curăţă zona deteriorată

-se face o mini-gaură (sub 1mm) cu ajutorul unei freze speciale din carbură de tungsten, făcând un punct de detensionare a sticlei pentru a stopa extinderea fisurilor şi degradarea parbrizului.

-se amplasează un aparat special deasupra zonei afectate care în prima fază o videază extragând aerul, iar în a doua fază injectează sub presiune în acea zona o răşină specială, umplând-o complet cu un aparat special cu lumină ultravioletă se întăreşte răşina

-se îndepărtează excesul de răşină de pe parbriz şi se lustruieşte zona reparată

Datorită faptului că răşina şi geamul parbrizului au acelaşi grad de transparenţă, după reparaţie zona afectată va fi aproape inobservabilă.

Reparații parbrize Satu Mare îți oferă și alte servicii:

Montaj Parbrize

Efectuăm operaţiuni de montare/schimbare parbrize pentru autoturisme atât la noi cât şi la domiciliul clientului în localităţile următoare, precum şi în raza lor: Satu Mare, Negreşti-Oaş, Seini (jud. Maramureş).

Recondiționare faruri auto

Folosind aparatură şi materiale special concepute pentru faruri, înlăturăm aspectul mătuit şi zgârieturile de suprafaţă, redând farului claritatea originală.

Program de Lucru

Luni

08:00 - 17:00

Marti

08:00 - 17:00

Miercuri

08:00 - 17:00

Joi

08:00 - 17:00

Vineri

08:00 - 17:00

Sâmbătă

09:00 - 15:00

Duminică

ÎNCHIS

Adresa

Adresa:

Str. Basmelor Nr. 69

Telefon:
Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile