Salad Box este locul unde poti manca mult, gustos si sanatos. Poti incerca combinatia casei de salate sau poti sa le combini tu. Salad Box Satu Mare îți oferă micul dejun, prânzul, cina, cafea și băuturi.

Salad Box înseamnă hrană sănătoasă. Nu o dietă, nu un regim alimentar, pur și simplu alternativa mâncărurilor de tip fast-food. Cei care au așternut primele cuvinte ale poveștii au scris tare și apăsat: da, se poate!

Se poate să nu mai mâncăm alimente congelate, ambalate apetisant. Se poate mânca ceva sănătos la prețuri accesibile. Se poate să-ți alegi singur ingredientele și în două minute să te bucuri de ele! Se poate să avem în fiecare zi primăvară în farfurie. Așa a apărut Salad Box, într-o zi de aprilie din 2012. Și nu e decât începutul.

Salad Box oferă o transparență totală în relația cu clienții pentru că ingredientele sunt întotdeauna la vedere, la fel cum și prepararea salatelor are loc în fața clientului.

“Misiunea noastră este de a promova un stil de viață sănătos, oferind oamenilor ingrediente proaspete care să asigure diversitatea unei mese. Suntem conștienți că succesul pe termen lung al unui business ține de valorile pe care a fost construită fundația acestuia. Iar fundația noastră a fost clădită pe cele 4 valori în care vom crede întotdeauna: integritate, fidelitate, claritate și transparență”, spune bordul de conducere.

La Salad Box Satu Mare găsești și preparate de post precum supă cremă de legume, supă cremă de linte roși, supă cremă de ciuperci sau salata Toscana. Acum poți încerca și deserturile noi care conțin chia, musli crunch, banane, gem de afine, miere, iaurt cremos, unt de arahide – ingrediente super sănătoase în 4 deserturi noi.

Program de Lucru

Luni

10:00 - 20:00

Marti

10:00 - 20:00

Miercuri

10:00 - 20:00

Joi

10:00 - 20:00

Vineri

10:00 - 20:00

Sâmbătă

10:00–18:00

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile