— Prezentare audio —

 

Shambala Tea & Book este singura ceainărie din Satu Mare. Acest loc reprezintă însă mai mult decât o simplă ceainărie. În primul rând accentul este pus pe calitatea ceaiurilor, a amestecurilor inedite dar și pe atmosfera din acest loc. Cu ajutorul muzicii și al ilustrațiilor de la Shambala vei fi transpus într-o atmosferă asemănătoare cu cea a Tibetului.

Locul se remarcă prin simplitatea lui fiind aproape prin produsele pe care le oferă de tot ceea ce înseamnă sănătos. După ce ai plecat de la Shambala nu vei simți doar că ai servit un ceai ci vei pleca însoțit de un sentiment profund de liniște, pace și fericire.

Shambala este singura ceainărie din România și chiar din Estul Europei unde atmosfera, simplitatea, armonia, energia pozitivă, ritualul ceaiului dar mai ales posibilitatea de a fi cu adevărat TU, fără nici o “mască”, sunt elemente simțite de toți vizitatorii.

“Ceaiurile calde, aromele de santal ale bețișoarelor parfumate, armonia și muzică plăcută reușesc să evidențieze contrastul dintre atmosfera noastră și zilele reci, ploiase de afară. De aceea, ești așteptat cu multă dragoste și căldură…. vino și încarcă-te!”, spun cei de la Shambala pe pagina lor de Facebook.

Sloganul Shambala spune totul despre acest loc unic din Satu Mare: “Where there’s tea there’s hope”, în traducere „Unde este ceai este și speranță”.

Program de Lucru

Luni

10:00 - 22:00

Marti

10:00 - 22:00

Miercuri

10:00 - 22:00

Joi

10:00 - 22:00

Vineri

10:00 - 22:00

Sâmbătă

14:00 - 23:00

Duminică

14:00 - 22:00

Lasă un comentariu

Your Rating

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Andrei Sut 1 februarie 2017 15:41
Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand

foarte faina locatia, felicitari, imi place sa merg la Shambala

Tamas 31 ianuarie 2017 12:56
Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand

unul dintre locurile unice din Satu Mare unde ma simt extraordinar, am avut nevoie de o asemenea ceainarie!

There are 0 next ratings View Next Ratings