— Prezentare audio —

 

Ștrandul Joy din Carei vă așteaptă să îi treceți pragul pe întreaga durată a anului cu o ofertă variată care vă garantează relaxare și distracție indiferent de vârstă. Pe timp de vară vă puteți bucura de bazinele răcoritoare cu apă rece, iarna puteți profita de beneficiile apei termale iar pe parcursul celor 12 luni ale anului centrul Spa vă stă la dispoziție.

Ștrandul are o suprafață vastă de 6 hectare cu zone umbrite de copaci, piscine cu apă termală sau pentru înot. Bazinele cu apă termală au temperaturi cuprinse între 32-38 °C, iar cele cu apă rece între 26-28°C. Pe cei mici îi așteaptă bazine concepute special pentru copii, unde se pot bălăci în siguranță.

Ștrandul vă pune la dispoziție 4 tobogane. Dintre acestea puteți alege toboganul preferat în funcție de vârstă și bineînțeles de curaj. Ele vă vor oferi cu siguranță o experiență de neuitat. Toboganul în formă de pâlnie și cele două tobogane kamikaze pot fi folosite doar de către cei care au depășit vârsta de 12 ani, iar toboganul pentru copii este ideal pentru cei care au varsta de peste 2 ani.

Pe cei care caută puțină relaxare îi așteaptă un nou loc de odihnă în incinta ștrandului, Joy Paradise, unde sunt invitați să petreacă momente de liniște în mijlocul naturii. Lacul bio este o adevarată încântare atât pentru cei cu familii, cât și pentru cei tineri.

Pentru copii ștrandul oferă numeroase activități: jocuri în spații special amenajate, concursuri. Iubitorii de sporturi sunt așteptați cu terenuri amenajate unde au loc diverse concursuri și programe sportive – echitație, volei, handball, badminton, fotbal pe nisip sau tenis de masă.

Ștrand Joy este un loc ideal pentru cei care doresc să se relaxeze în timpul zilei și să se distreze în timpul nopții. La capitolul distracție Clubul Joy care se află în incinta ștrandului este alegerea perfectă.

Clubul este  unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cluburi din regiune, fiind principala destinație de distracție a tinerilor sătmăreni și nu numai. Joy Club înseamnă atmosferă plăcută, servire rapidă, personal de calitate și muzică pentru toate gusturile.

Serviciile Ștrandului Joy sunt de cea mai bună calitate iar o zi petrecută în această locație vă va oferi cu siguranță amintiri prețioase și de neuitat.

 

Program de Lucru

Luni

08:00 - 22:00

Marti

08:00 - 22:00

Miercuri

08:00 - 22:00

Joi

08:00 - 22:00

Vineri

08:00 - 22:00

Sâmbătă

08:00 - 22:00

Duminică

08:00 - 22:00

Contactează firma

Lasă un comentariu

Your Rating

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Eugeniu Pop 10 februarie 2017 14:23
Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand

Super fain strandul, din cate stiu acum iar vor face ceva nou. Abia astept vara!

Corina 10 februarie 2017 9:19
Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand

Am fost an de an in Carei la strand Joy. Sunt foarte incantata de tot ce se afla in acest strand incepand cu strandul si atmosfera pe timp de zi pana la cea de noapte in Clubul Joy. Astept cu nerabdare sezonul cald .

There are 0 next ratings View Next Ratings