Transurban este o firmă care prestează un serviciu public extrem de important pentru Municipiul Satu Mare, transportul în comun. Serviciul public de transport în comun al Municipiului Satu Mare este realizat de specialişti cu mare experienţă, un management serios, care beneficiează de o atenţie binevoitoare şi de încredere din partea Consiliului Local şi a Primăriei că poate gestiona în condiţii corespunzătoare serviciul public concesionat.

La întâi ianuarie 2006 prin hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Satu Mare se înfiinţează S.C. TRANSURBAN S.A. căreia Consiliul Local al  Municipiului Satu Mare îi concesionează activitatea de transport public din municipiu şi patrimoniul public aferent acestuia, patrimoniu preluat de la R.A. COMUNALA SATU MARE unde transportul  local funcţiona ca o secţie. Până în acest moment societatea dispune de un parc auto cu personal aferent, atelier de întreţinere şi reparaţii cu personal aferent, servicii de vânzare şi difuzare abonamente şi bilete de călătorie dispunând de şapte chioşcuri proprii, nouă automate de vânzare bilete şi derulând prin firme private vânzarea biletelor pe raza oraşului şi a localităţilor învecinate deservite de transportul în comun.

Transportul în comun se realizează cu un parc activ de 46 de autobuze articulate, medii şi midibuze, deservind un număr de 16 trasee urbane şi 2 trasee suburbane, acoperind astfel toate zonele de interes public şi industrial ale municipiului şi a celor patru localităţi învecinate.

Pe lângă transportul în comun Transurban S.A. oferă și alte servicii:

  • spații publicitare
  • atelier de reparații
  • inspecție tehnică
  • tahografie, limitatoare de viteză
  • monitorizare auto GPS

Program de Lucru

Luni

07:00 - 15:00

Marti

07:00 - 15:00

Miercuri

07:00 - 15:00

Joi

07:00 - 15:00

Vineri

07:00 - 15:00

Sâmbătă

ÎNCHIS

Duminică

ÎNCHIS

Contactează firma

Lasă un comentariu

Preț
Locație
Personal
Servicii
Recomand
Publishing ...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile