Mare grijă unde mâncați. Probleme în unele restaurante din Satu Mare

Mare grijă unde mâncați. Probleme în unele restaurante din Satu Mare

Mare grijă pe unde serviți masa când sunteți în municipiul Satu Mare. Și asta pentru că inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au sancționat reprezentanții unor restaurante din Satu Mare.

Concret, un fast-food din Satu Mare a fost amendat cu suma de o mie de lei pentru comercializarea produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar.

Totodată, pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare și depozitare a produselor alimentare, un restaurant din Satu Mare a fost amendat cu 600 de lei.

Totuși, după obiceiul casei, inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor nu au dat publicității numele celor două restaurante. Cu toate că această informație este clar de interes public.

Astfel de probleme au identificat și reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor. Cu toate acestea, neregulile par să rămână o constantă în aceste unități de alimentație publică.