McDonald`s a ajuns în municipiul Satu Mare. Se face deja prima angajare!

McDonald`s a ajuns în municipiul Satu Mare. Se face deja prima angajare!

Cei de la McDonald`s au ajuns deja în municipiul Satu Mare. Surse avizate au declarat pentru PresaSM.ro că deja ar fi fost achiziționat un teren, iar acum se caută personal pentru demararea proiectului.

Mai exact, un manager de proiect, care să se ocupe de tot ce înseamnă obținerea autorizațiilor și desfășurarea efectivă a construcției. Iar după finalizarea proiectului se va trece și la angajarea personalului.

Locația viitorului McDonald`s este încă una secretă, tocmai pentru a nu avea suprize, după cum se obișnuiește prin municipiul Satu Mare.

De altfel, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a recunoscut, în 22 decembrie 2016, că cei de la McDonald`s se află în Satu Mare.

Mai exact, un reprezentant al concernului McDonald`s a fost de mai multe ori, în ultima perioadă, în municipiul Satu Mare pentru discuții cu reprezentanții Primăriei Satu Mare, în vederea obținerii autorizațiilor. Cu această ocazie s-a expus intenția clară a celor de la McDonald`s de a deschide un McDrive în municipiul Satu Mare.

Conform aceleiași surse, cei de la McDonald`s au cautat și găsit un teren pentru deschiderea unui fast food de mari dimensiuni. Din câte se pare, trustul dorește o construirea unei clădiri de la zero, respectând toate standardele McDonald`s. De asemenea, a fost exclusă varianta de a deschide un astfel de restaurant în viitorul Shopping City.

Termenul de deschidere a fost fixat pentru cel TÂRZIU 2018, dar există varianta ca acesta să fie finalizat și inaugurat încă din acest an.