Mediaprint oferă reduceri la roll-up banner în perioada 15 februarie – 15 martie

Mediaprint oferă reduceri la roll-up banner în perioada 15 februarie – 15 martie

Mediaprint este firma din Satu Mare care vă oferă printuri de mari dimensiuni: bannere, mesh-uri, autocolante, casete luminoase (firmă luminoasă), litere volumetrice, panouri publicitare de dimensiuni mari și mici. Printre altele firma comercializează și roll-up banner.

Roll-up banner este un sistem expozițional portabil, foarte ușor de transportat și de utilizat, recomandat  pentru prezentări vizuale și un excelent suport pentru comunicare de brand.

Sistemele expoziționale roll-up banner se montează în mai puțin de 1 minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferințe, standuri expoziționale dar și în orice alte medii în care este nevoie de o prezentare profesională.

Produsele Roll up din gama Mediaprint sunt soluția ideală pentru compania dumneavoastră. Cu un design atrăgător, ele sunt concepute să inspire încredere și profesionalism. Fiind compuse din materiale ușoare, sistemele Mediaprint sunt foarte ușor de transportat și manipulat.

Sunt disponibile în următoarele dimensiuni:

85 cm /200 cm

100 cm /200 cm

120 cm /200 cm

La Mediaprint în perioada 15 februarie -15 martie puteți beneficia de un DISCOUNT DE 10% la aceste produse. Pentru detalii accesați www.mediaprint.com.ro sau sunați la numărul de telefon 0745-360-268.

Detalii Mediaprint aici.