Moarte cruntă pentru un oșan. Și-a tăiat gâtul cu drujba (FOTO)

Moarte cruntă pentru un oșan. Și-a tăiat gâtul cu drujba (FOTO)

George Bulbuc, de 31 de ani, originar din Negrești Oaș, a murit tragic în această săptămână în Anglia. Acesta și-a găsit sfârșitul în timpul serviciului, după ce și-a tăiat gâtul cu lama de la drujbă, informează www.express.co.uk.

osan02

George Bulbuc se afla în Anglia din anul 2002 și lucra ca și tăietor de lemne la toaletarea copacilor. Acesta se afla în timpul programului de muncă, cățărat într-un copac în care lucra, în momentul în care lama drujbei sale s-a rupt și i-a secționat gâtul. Moartea acestuia a survenit imediat.

osan03

Tânărul sătmărean a fost găsit de cineva din vecinătate, copilul unei familii.

”Era înainte de masă. Fiica mea a ieșit afară și pe urmă m-a chemat și pe mine spunându-mi că trebuie să văd asta, este un bărbat în copac. L-am văzut cum atârna. Înainte cu 20 de minute ieșisem afară și am auzit sunetul drujbei. Nu făcea contact cu nimic. Nu am văzut să fie sânge în jur, nu aveam ochelarii la mine. L-am văzut doar cum atârna din copac”, a declarat un martor pentru sursa citată.

osan01

Fratele lui George,Ioan, de 27 de ani a fost primul care a aflat vestea. Acesta are aceeași meserie ca frateleu său și nu i-a venit ușor să accepte tragedia.

„A fost fratele perfect. A fost tată, avea un băiețel de doi ani. Locuiam împreună într-o casă în Beckenham”, afirmă frateleu său, citat de cei de la www.express.co.uk