Model de civilizație în municipiul Satu Mare. Cum s-a scuzat un șofer

Model de civilizație în municipiul Satu Mare. Cum s-a scuzat un șofer

Un șofer, care a parcat pe trotuar pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Satu Mare, a fost imortalizat, iar pozele au fost postate pe pagina de Facebook a activitștilor de la ”Ai parcat ca un bou Satu Mare”.

Nu mică le-a fost mirarea activiștilor când șoferul vizat le-a scris, prezentându-și scuzele pentru maniera în care a parcat și pentru disconfortul creat. Un gest extrem de rar în municipiul Satu Mare. Acolo unde cei prinși în off-side mai degrabă înjură decât să își recunoască greșeala.

”Mă numesc George Tulan și sunt proprietarul mașinii din imagine. La momentul respectiv, fiul meu, a avut o ședința foto pentru o colecție de haine la Casa Meșteșugarilor și a parcat în locul respectiv pentru a putea descărca hainele și echipamentul foto. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pietonilor și apreciem spiritul civic critic al sătmărenilor”, a scris sătmăreanul în cauză.

Activiștii de la ”Ai parcat ca un bou Satu Mare” au rămas fără cuvinte. De regulă, spun aceștia, sunt obișnuiți cu înjurăturile.

”Apreciam faptul ca va recunoasteti vina, majoritatea in loc sa isi recunoasca vina incep cu amenintari si critici”, au declarat activiștii.

16938623_1912786795609097_2378678312871719755_n

foto: Ai parcat ca un bou Satu Mare/Facebook