Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în șanț. O femeie a ajuns la Urgențe

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în șanț. O femeie a ajuns la Urgențe

Un nou accident rutier a avut loc în județul Satu Mare.  Totul s-a întâmplat azi, în jurul orei 12.30, în localitatea Agriș.

Surse judiciare susțin că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unei mașini, ar fi pierdut controlul volanului după ce a încercat să evite un onstacol de pe drum, a intrat în coliziune cu un alt autoturusim condus regulamentar de un bărbat din Micula și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență și ale Inspectoratului Județean de Poliție au ajuns la fața locului. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei femei, pasageră în mașina condusă de șoferul vinovat.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru investigații medicale. Dacă victima va avea nevoie de zile de îngrijire medicală, șoferul vinovat va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Dacă nu se va impune acest lucru, atunci fapta va rămâne încadrată ca și simplă tamponare.