Pensiunea Primăverii, locul ideal pentru petrecerea ta

Pensiunea Primăverii, locul ideal pentru petrecerea ta

Pensiunea Primăverii din Viile Satu Mare este ideală nu doar pentru momentele de odihnă ci și pentru organizarea celor mai reușite petreceri. Locația este perfectă pentru sărbătorirea zilelor de naștere, petrecerea weekendului cu prietenii, degustări de vin sau delegații.

Prețurile pentru organizarea petrecerilor la Pensiunea Primăverii sunt mai mult decât bune. O petrecere de maximum 5 ore costă 300 de lei iar un eveniment de acest gen care va dura între 5 și 12 ore costă 500 de lei. În acest timp clienții pot folosi livingul pensiunii, bucătăria, terasa și piscina. Vi se mai pune la dispoziție un loc special pentru grătar și un loc de joacă pentru copii.

Pentru cei care doresc și cazare pensiunea dispune de 4 camere duble. Fiecare cameră are baie proprie cu duș cu ușă de sticlă, televizor LCD cu cablu TV, WI-FI Gratuit, telefon.

Pensiunea este înconjurată de livezi, de pomi fructiferi și viță de vie, asigurând o ambianță liniștită și relaxantă într-un cadru natural, tradițional. Pentru rezervări sunați la 0756-105-030.

Detalii Pensiunea Primăverii.