Protest inedit în centrul Sătmarului. Nici Poliția Locală nu îl poate opri (FOTO&VIDEO)

Protest inedit în centrul Sătmarului. Nici Poliția Locală nu îl poate opri (FOTO&VIDEO)

Szatmari Joszef este un cetățean din județul Satu Mare care a ales să protesteze într-un mod cu totul inedit în centrul municipiului Satu Mare. Acesta a parcat astăzi o autoutilitară în parcarea destinată taximetriștilor de lângă Casa de Modă, în centrul municipiului reședință de județ, și a scos mai multe table improvizate, pe care și-a scris problemele astfel încât să vadă toți trecătorii.

Szatmari Joszef susține că e supărat pe autoritățile judiciare, respectiv polițiști și magistrați, și cele fiscale pentru faptul că doresc să îl execute silit, riscând să își piardă toată agoniseala de o viață, în urma unor procese pe care le consideră viciate.

”Am ales să protestez în acest mod pentru că nu se face dreptate, se ascunde adevărul. Pe mine vor să mă distrugă încetul cu încetul”, a spus Szatmari Joszef.

La fața locului s-a deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale, care i-au dat două amenzi pentru ocuparea abuzivă a spațiului public. Întrebat de ce nu a solicitat autorizație de la Primăria Satu Mare, Szatmari Joszef a opinat că nu ar fi primit și a ales această cale.

”Nu am cerut autorizație pentru că știam că oricum nu o să primesc”, a mai spus Szatmari Joszef.