Puștan, de 18 ani, lăsat fără permis. Își luase permisul de doar câteva luni

Puștan, de 18 ani, lăsat fără permis. Își luase permisul de doar câteva luni

Acționând cu aparatul radar pe tronsonul Satu Mare – Livada, polițiștii Serviciului Rutier au surprins un autoturism circulând între localitățile Satu Mare și Botiz cu viteza de 149 km/h.

La volan a fost identificat un tânăr de 18 ani din Bixad, cu o practică în conducere de mai puțin de un an de zile. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii Secției Rurale Tășnad au identificat în trafic, în jurul orei 17:10, pe raza localității Săcășeni, o motoretă care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare. Verificările au relevat faptul că motociclistul era un minor de 15 ani din Săcășeni care nu deținea permis de conducere, iar motoreta nu era înmatriculată.

În cauză se efectuează cercetări privind savârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat