REVOLTĂTOR! Bărbat bătut în sediul Poliției Carei?! A ajuns la Urgență

REVOLTĂTOR! Bărbat bătut în sediul Poliției Carei?! A ajuns la Urgență

Un bărbat ar fi fost bătut crunt în sediul Poliției Municipiului Carei. Este vorba despre Mircea Ardelean, un bărbat de 54 de ani, din satul Ghilvaci, a declarat pentru PresaSM.ro fratele acestuia, Alexandru Ardelean.

Totul ar fi început în seara zilei de joi, atunci când Mircea Ardelean a fost prins băut și fără dreptul de a conduce, la volan. Polițiștii l-au dus la Spitalul Municipal Carei pentru a i se recolta sânge în vederea stabilirii acoolemiei. De aici a fost dus la sediul Poliției Carei, unde în prezența a patru polițiști, respectiv trei bărbați și o femeie, ”șoferului” i s-au luat declarații.

Alexandru Ardelean a mai povestit pentru PresaSM.ro că fratele său ar fi început să facă glume cu polițista, pe care ar fi asociat-o cu Elena Udrea, din cauza părului blond. Unele ușor deplasate. Unul dintre polițiști l-ar fi înjurat de mamă, susține victima, iar cum mama acestuia a decedat, ”șoferul” s-a enervat și mai tare și și-a ieșit din minți. Unul dintre polițiști l-ar fi lovit destul de dur la nivelul abdomenului pentru a-l ”potoli”.

Victima a ajuns din cauza loviturii la Spitalul Carei, de unde a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare cu vezica urinară spartă, intrând de urgență în operație.

”În seara zilei de 16.02.2017, fratele meu Mircea Ardelean, în localitatea Ghilvaci, a fost prins conducând propriul său autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost reținut de către domnii polițiști, ulterior fiind dus la postul de poliție din Carei, iar acolo a fost bătut de polițiștii care l-au oprit până când i-au spart vezica urinară, dându-i apoi drumul la ora 3 dimineața să plece acasă. Fratele meu s-a prezentat de urgență la spital, având dureri mari abdominale și în urma consultațiilor făcute, acesta a fost băgat de urgență în operație, la spitalul județean din Satu Mare”, a spus pentru PresaSM.ro Alexandru Ardelean.

În schimb, alte surse susțin că bărbatul nu ar fi fost lovit, acesta căzând din cauza stării avansate de ebrietate, lovindu-se în cădere.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Răducu Silaghi, a declarat pentru PresaSM.ro că s-a început o anchetă în acest caz, urmând să fie dispuse măsuri în funcție de rezultatele cercetărilor.

”Din dispoziția domnului comisar șef  Haniș Alin, împuternicit la comanda inspectoratului, ofițeri din cadrul Compartimentului Control Intern vor efectua verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media, în care sunt prezentate presupuse agresiuni fizice, comise în data de 16.02.2017, de polițiști din cadrul Secției Rurale Carei, asupra unui conducător auto surprins în trafic conducând sub influența alcoolului.  În funcție de rezultatul verificărilor vor fi dispuse măsuri în consecință”, se arată în comunicatul de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție.