Sătmărean, pe covorul roșu: ”#Rezist”. A impresionat toată România

Sătmărean, pe covorul roșu: ”#Rezist”. A impresionat toată România

Actorul maghiar Levente Molnár cu origini în Satu Mare, recunoscut pentru rolul din filmul ”Fiul lui Saul”, a transmis un mesaj pentru românii din întreaga ţară care protestează împotriva Guvernului, de pe covorul roşu, din Londra, unde se află cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor BAFTA 2017.

Actorul, absolvent al Colegiului Național ”Ioan Slavici” din municipiul Satu Mare, s-a fotografiat pe covorul roşu în timp ce ţinea în mână o foaie cu mesajul ”#Rezist”, cuvânt ce a devenit simbol pentru protestele care au loc zilele acestea în ţară. Acesta a publicat imaginea pe pagina personală de Facebook.

Românii au fost impresionaţi de gestul artistului şi au ţinut să îi mulţumească pentru susţinere. ”Respect!”, ”Felicitări!” şi ”Mulţumim!” au fost doar câteva dintre mesajele postate de români pe pagina de Facebook a actorului.

În pelicula ”Fiul lui Saul”, care a primit premiul Oscar la categoria cel mai bun film într-o limbă străină, la ediţia 2016 a prestigioasei gale, Levente Molnár, actor la Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca, are un rol cheie: îl interpretează pe Abraham Warsawski, cel mai apropiat prieten al lui Saul, aflat alături de el în lagărul de concentrare.

sursa: mediafax.ro