Sătmărenii care au inventat “Facebook”-ul firmelor şi al clienților

Sătmărenii care au inventat “Facebook”-ul firmelor şi al clienților

Un grup de sătmăreni, pe numele lor Otto Pop, Adrian Pașcu și Radu Dărăban, au pus la punct un sistem prin care sătmărenii să poată găsi în timp real orice fel de serviciu au nevoie. Și totul la doar un click distanță.

Acum poți găsit extrem de simplu orice tip de serviciu vrei. InAPROPIERE.ro este singurul site de business din Satu Mare care în același timp promovează în mediul online afacerile locale. Scopul acestui site este acela de a conecta consumatorii cu serviciile de pe piața locală și în egală măsură de a promova mediul de afaceri sătmărean, contribuind în acest fel la dezvoltarea lui.

Sătmărenii pot găsi pe site firme care prestează o gamă diversificată de servicii pe care le pot evalua și recomanda altor consumatori. Firmele înscrise pe InAPROPIERE.ro beneficiază de o pagină de prezentare detaliată în format text și audio, știri lunare de promovare, video business card (carte de vizită video) și emisiuni. Aceste servicii sunt promovate pe grupurile de Facebook ale inAPROPIERE.ro care însumează aproximativ 50.000 de persoane din județul Satu Mare.

Deși ne-am început activitatea la sfârșitul anului 2016, am reușit până în prezent să atragem un număr semnificativ de clienți. Aceștia au înțeles importanța promovării online în perioada în care trăim și au zărit oportunitatea pe care le-o oferă InAPROPIERE.ro. Serviciile pe care le oferim se axează pe calitate și profesionalism. Este important de precizat și faptul că prețurile pe care le practicăm sunt cu mult sub media pieței„, a declarat directorul de vânzări Otto Pop.

Înscrierea firmei dumneavoastră pe InAPROPIERE.ro vă poate aduce beneficii precum: vizibilitate accentuată și expunere pe termen lung în mediul online, comunicare cu actualii și potențialii clienți, creșterea notorietății afacerii și a brandului, mesaje publicitare complexe, afacerea poate fi găsită mai ușor pe internet, promovarea video asigură un impact mult mai semnificativ asupra clienților.

Pentru detalii accesați www.inapropiere.ro sau sunați la numărul de telefon 0752-391-415.