Scandal și amenințări în centrul Sătmarului. Au intervenit polițiștii și jandarmii

Scandal și amenințări în centrul Sătmarului. Au intervenit polițiștii și jandarmii

Supărați pentru că protestatarul Szatmari Joszef le-a ocupat parcarea, mai mulți taximetriști l-au luat la rost pe acesta. La un moment dat, susțin martorii, lucrurile au fost la un pas de a degenera în violență fizică, dar au intervenit polițiștii și jandarmii. În ambele tabere au fost circa cinci-șase ”combatanți”, situația fiind în pericol să degenereze.

Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 15.30, în parcarea de taxi de lângă Casa de Modă din centrul municipiului Satu Mare.

De asemenea, un echipaj al Poliției Locale i-a dat o nouă amendă, în valoare de 150 de lei lui Szatmari Joszef, care a declarat că tot nu va renunța la acțiunea de protest.


 

Szatmari Joszef și-a început protestul ieri în centrul municipiului reședință de județ, și a scos mai multe table improvizate, pe care și-a scris problemele astfel încât să vadă toți trecătorii.

Szatmari Joszef susține că e supărat pe autoritățile judiciare, respectiv polițiști și magistrați, și cele fiscale pentru faptul că doresc să îl execute silit, riscând să își piardă toată agoniseala de o viață, în urma unor procese pe care le consideră viciate.

”Am ales să protestez în acest mod pentru că nu se face dreptate, se ascunde adevărul. Pe mine vor să mă distrugă încetul cu încetul”, a spus Szatmari Joszef.

La fața locului s-a deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale, care i-au dat două amenzi pentru ocuparea abuzivă a spațiului public. Întrebat de ce nu a solicitat autorizație de la Primăria Satu Mare, Szatmari Joszef a opinat că nu ar fi primit și a ales această cale.

”Nu am cerut autorizație pentru că știam că oricum nu o să primesc”, a mai spus Szatmari Joszef.