Super tombolă organizată de PARTY-PICS. Câștigătorul beneficiază de servicii gratis!

Super tombolă organizată de PARTY-PICS. Câștigătorul beneficiază de servicii gratis!

PARTY-PICS, firma care vă oferă un serviciu inedit de distracție prin fotografiere în diferite ipostaze haioase, precum și printarea pe loc a fotografiilor, pregătește o super surpriză pentru clienții săi.

Este vorba mai exact despre o tombolă la care vor participa clienții PARTY-PICS care au semnat contracte cu această firmă pentru evenimentul lor. Firma sătmăreană a decis ca marele premiu să fie reprezentat de acordarea serviciilor stabilite în contractul cu clientul norocos, în mod gratuit. Adică PARTY-PICS vine GRATIS la evenimentul celui care va câștiga tombola! Locul doi va beneficia de o reducere de 60% iar locul trei 30% din prețul contractului.

Marea extragere va avea loc de Dragobete, adică pe 24 februarie, și va fi prezentată pe pagina de Facebook a PARTY-PICS.  Vestea bună este că cei care doresc să participe și ei la tombolă mai au timp să încheie un contract pentru evenimentul lor până pe 23 februarie iar în acest fel vor fi înscriși la concurs.

“Dacă vrei să ai parte de un eveniment memorabil, deosebit și inedit, să le oferi invitaților tăi un moment de neuitat, foto-amintiri haioase, atunci merită să apelezi la serviciile noastre”, declară echipa PARTY-PICS.

Este important de precizat faptul că fotografii acestei firme sunt mai mult decât niște simplii fotografi. Ei sunt adevărați entertaineri care știu cum să îți inducă o stare de bine, astfel încât fotografia ta să fie cu adevărat reușită și memorabilă. Nu e de mirare în consecință că sloganul PARTY-PICS este “Distracție fără limite, foto-amintiri haioase”.

Pentru a contacta echipa PARTY-PICS accesați site-ul www.party-pics.ro sau sunați la numărul de telefon 0747-368-002.

Detalii PARTY-PICS aici.