Tâlhărie la un Birou de credit din Cartierul Micro 16 (FOTOGALERIE)

Tâlhărie la un Birou de credit din Cartierul Micro 16 (FOTOGALERIE)

Tâlhărie la un unitatea financiară nebancară din municipiul Satu Mare. Totul s-ar fi întâmplat azi, în jurul orei 17.00, la biroul de credite ”ICredit” din Cartierul Micro16, situat în parcarea de la Lebăda.

talharie politia (1)

Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro că o angajată a societății a alertat, prin Serviciul unic de urgență 112, Inspectoratul Județean de Poliție despre faptul că un bărbat ar fi intrat peste aceasta și sub amenințare i-ar fi solicitat toți banii pe care i-ar fi avut asupra ei.

Individul nu ar fi avut fața acoperită, doar o glugă trasă pe cap, ceea ce ar facilita, în opinia polițiștilor, identificarea presupusului autor.

talharie politia (6)

Femeia susține că i-a dat toți banii pe care îi avea, respectiv suma de 500 de lei. Mai multe echipe de criminaliști s-au dus la fața locului pentru a lua probele de rigoare, în timp ce polițiștii judiciariști au început să verifice dacă povestea femeii este adevărată sau nu.

Interesant este faptul că femeia a sunat-o prima dată pe administratorul societății, abia apoi s-a apelat Poliția.

Cert este că ultima tentativă de tâlhărie din zonă a avut loc asupra a două femei, care au fost atacate cu cuțitul, în data de 6 ianuarie 2017, de către un bărbat în Cartierul Micro 15 din municipiul Satu Mare. Totul s-a întâmplat pe strada Ozana, din vecinătatea Școlii Gimnaziale ”Bălcescu-Petofi”.

Femeile lucrau la un magazin de cartier, iar bărbatul le-a cerut banii din casă sub amenințarea unui cuțit. Doar norocul a făcut ca în clipele următoare mai mulți bărbați să intre în magazin, iar autorul s-a speriat și a fugit.

Femeile au apelat la serviciile Poliției Locale, care a reușit să îl prindă la scurt timp pe agresor. Mai mult, individul încă avea cuțitul asupra lui, iar femeile l-au recunoscut. Femeile au depus o plângere penală împotriva agresorului, dar polițiștii îl aveau în evidențe deja. B