Tatăl a doi copii, găsit mort pe câmp lângă Tăşnad

Tatăl a doi copii, găsit mort pe câmp lângă Tăşnad

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, găsit joi, decedat în pârâul Valea Cehalului este Olah Attila şi era tatăl a două fete.

Descoperire șocantă în județul Satu Mare. Este vorba despre cadavrul unui tânăr, în vârstă de 32 de ani, care a fost găsit mort într-un pârâu din zona orașului Tășnad.

Joi, în jurul orei 9:41, ambulanța a fost solicitată în Cehal, sub vii, pentru o persoană găsită decedată în pârâul ”Valea Cehalului“. Inițial, a fost alocată o ambulanță de prim ajutor din Tășnad care ulterior a solicitat o ambulanță cu medic. Potrivit aparținătorilor, bărbatul a dispărut de cinci zile de acasă.

”La ora 09.41, ambulanța este solicitată în Cehal sub vii pentru o persoană găsită decedată în pârâul Valea Cehalului. Echipajul a găsit o persoană de sex masculin, 32 de ani, care din afirmațiile martorilor a dispărut de 5 zile și care prezenta semne de moarte biologică, fără indicație de resuscitare. Având în vedere circumstanțele, cazul a intrat în competența organelor de Poliție”, a declarat Lucian Tarța, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță.