Un nou caz, o nouă revoltă la Urgență. Copil trimis acasă fără diagnostic?!

Un nou caz, o nouă revoltă la Urgență. Copil trimis acasă fără diagnostic?!

Nemulțumirile unor sătmăreni față de Unitatea de Primire Urgență continuă să curgă precum apa pe Someș. O familie din municipiul Satu Mare s-a dus cu fetița la Urgențe, pentru că minora acuza dureri abdominale puternice. Mama fetiței acuză că au fost trimiși acasă de către personalul medical fără să li se comunice vreun diagnostic, și să revină dacă minora ”va mai urla de durere”.

Monica Lastoczi, mama fetiței, a declarat că prima tură de la Unitatea de Primire Urgențe s-a comportat extrem de politicos. Problema a fost cu ce a urmat.

”Azi dimineață, la ora 06.00, ne-am prezentat cu fetița mea la Urgență, cu dureri foarte mari de burtă. Am fost imediat preluați și fetița consultată de doctor. Acea tură a fost de treabă. S-a constatat că ori are apendicită ori probleme la rinichi. I s-a luat sânge și i s-a făcut și o radiografie. S-a administrat o perfuzie”, a spus Monica Lastoczi pentru PresaSM.ro.

Sătmăreanca spune că au intrat pe mâna personalului medical din tura următoare, moment în care au început și problemele. Femeia susține că au fost trimiși acasă fără să li se comunice vreun diagnostic și să revină dacă ”va urla din nou de durere”

”Între timp, s-a schimbat tura, iar această tură a fost de mi…. Vă spun și de ce. A venit chirurgul, a consultat-o și a spus că nu e apendicită. M-am așteptat să ne spună, totuși, de ce are așa dureri. Dar în loc de alte investigații, pur și simplu ne-a trimis acasă și mi-a spus că dacă va urla din nou de durere să ne întoarcem. Ce fel de comportament este acesta? Fără să aflăm de ce este această durere și să fim trimiși acasă?!”, a mai spus Monica Lastoczi.